Varaukset ja tiedustelut

Air Hotel Nummela

Tel. +358(0)400 617107
Tel. +358 (0)400 442100
info(@)airhotel.fi
Lentokentäntie 5
03100 Nummela
Finland


Uusimmat kuvat

Varausehdot

 

Yleistä


Sinä ja hotelli sovitte huoneenvuokrauksen ehdoista. Jos erityistä sopimusta ei ole laadittu, seuraavat ehdot ovat voimassa. Kokouksia ja ryhmävarauksia koskevat erityiset säännöt.

 

Peruutus ja saapumatta jättäminen


Peruutus on tehtävä viimeistään klo 18:00 samana päivänä. Jos jätät saapumatta hotelliin tai peruutat myöhemmin kuin klo 18:00, saat maksaa yhdestä vuorokaudesta. Jos hotellille on aiheutunut erityisiä kuluja varauksestasi johtuen, saat korvata myös ne.

 

Aikainen lähtö ja majoitus määrittelemättömäksi ajaksi


Jos olet tehnyt varauksen tietyksi ajanjaksoksi, mutta lähdet aikaisemmin, tämä saattaa aiheuttaa muutoksen hinnassa. Ota yhteyttä hotelliin ja ilmoita lähtösi ajankohta. Jos asut hotellissa määrittelemättömän ajan ja pidennät vierailuasi vuorokausi kerrallaan, sinun on ilmoitettava lähdöstäsi viimeistään klo 18:00 edellisenä päivänä. Muussa tapauksessa saatat joutua maksamaan lisävuorokaudesta.

 

Saapuminen ja lähteminen


Hotellihuone on käytettävissäsi aikaisintaan klo 14:00 alkaen saapumispäivänä. Lähtöpäivänä huone on luovutettava viimeistään klo 12:00. Huonetta pidetään varattuna saapumispäivänä klo 18:00 asti. Jos saavut myöhemmin, on sinun taattava huone luottokortilla. Jos et takaa huonetta luottokorttitiedoin myöhäistä saapumista varten, peruu hotelli varauksesi.