Huoneet ja varausehdot

Vieraile ja viihdy

Upeat huoneemme

Vierailu Air Hotellissa antaa aikuisille ja lapsille mukavan sekä turvallisen ympäristön yöpymiseen

Huoneiden hinnat

1 hh alkaen 85 €/vkr

2 hh alkaen 98 €/ vkr

Suite Alkaen 149 €/vkr

Lisävuode on saatavissa vain alle 10 vuotiaille lapsille hintaa 25 €/vrk

Hotellissamme on myös vauvoille tarkoitettuja matkasänkyjä hintaan 10 €/vrk

Valitettavasti emme pysty majoittamaan lemmikkieläimiä.

Varausehdot

Yleistä

Sinä ja hotelli sovitte huoneenvuokrauksen ehdoista. Jos erityistä sopimusta ei ole laadittu, seuraavat ehdot ovat voimassa. Kokouksia ja ryhmävarauksia koskevat erityiset säännöt.

Peruutus ja saapumatta jättäminen

Peruutus on tehtävä viimeistään klo 18:00 samana päivänä. Jos jätät saapumatta hotelliin tai peruutat myöhemmin kuin klo 18:00, saat maksaa yhdestä vuorokaudesta. Jos hotellille on aiheutunut erityisiä kuluja varauksestasi johtuen, saat korvata myös ne.

Aikainen lähtö ja majoitus määrittelemättömäksi ajaksi

Jos olet tehnyt varauksen tietyksi ajanjaksoksi, mutta lähdet aikaisemmin, tämä saattaa aiheuttaa muutoksen hinnassa. Ota yhteyttä hotelliin ja ilmoita lähtösi ajankohta. Jos asut hotellissa määrittelemättömän ajan ja pidennät vierailuasi vuorokausi kerrallaan, sinun on ilmoitettava lähdöstäsi viimeistään klo 18:00 edellisenä päivänä. Muussa tapauksessa saatat joutua maksamaan lisävuorokaudesta.

Saapuminen ja lähteminen

Hotellihuone on käytettävissäsi aikaisintaan klo 14:00 alkaen saapumispäivänä. Lähtöpäivänä huone on luovutettava viimeistään klo 12:00. Huonetta pidetään varattuna saapumispäivänä klo 18:00 asti. Jos saavut myöhemmin, on sinun taattava huone luottokortilla. Jos et takaa huonetta luottokorttitiedoin myöhäistä saapumista varten, peruu hotelli varauksesi.

Air Hotel Nummela

Air Hotel Nummela
Tel. +358 400 617 107
Tel. +358 400 442 100
info(@)airhotel.fi
Lentokentäntie 5
03100 Nummela
Finland

Scroll to Top