Tyytyväiset asiakkaamme kertovat

Toivottavasti sinäkin viihdyt

Asiakastyytyväisyys edellä

Tervehdys Air Hotelin väkeä

“ Kaunis kiitos mahdollisuudesta yöpyä teillä. Asiakasläheisyys oli SUPERHYVÄÄ, eikä enää puhuta pelkästään palvelusta vaan ystävistä. Rentoa oloa, myös kivoja yllätyksiä sekä eritysesti avun antamista, esimerkiksi haettiin illalla keskeltä pikkutietä kun myöhästyin bussista. Lisäksi aamupala oli hyvää ja maukasta, lounaskin voi tilata niin että voi syödä kun tulee töistä. Sopii myös pidempiaikaiseen asumiseen – itsekin olin kausityöntekijä alueella ja asuin hotellissa monta kuukautta. Monta kertaa sain kyydinkin töihin. VIELÄ KERRAN KIITOS!”
Zhou

Viihtyistä huoneet ja hyvää ruokaa

“ Mahtava pieni hotelli, huoneet siistit ja palvelu pelaa, asunut jo melkein puoli vuotta täällä. Super väike hotell. Omanikud ise tegelvad ja teenus tip-top. ”
Pajumaa V

Exellent service

“ Thank you for an exellent service I was sleeping so well. And the nature is so beautiful. I will come back again sometimes. ”

Iu Hong Vai

You were magnificent

“ Thank you very much for tha pleasant stay. You were magnificent. ”

Andrey and Serhii

Ruoka on todella hyvää ja ympäristö viihtyisä

“ Ruoka on todella hyvää, lounas on riittävän monipuolinen, jälkiruoka kruunaa aina ruokailun. Käymme täällä aina torstaisin yhteisillä lettukesteillä ystävien kesken. Viihtyisä ympäristö ja palvelu toimii hienosti. ”

JANNE & REA

Toad on puhtad ja igakord ilusti koristatud

“ Airhotel asub kauni looduse keskel, ilus rahulik koht. Toad on puhtad ja igakord ilusti koristatud, olen nautinud siinoldud aega ja tulen meeleidi tagasi. ”

Marek

Air Hotel Nummela

Air Hotel Nummela
Tel. +358 400 617 107
Tel. +358 400 442 100
info(@)airhotel.fi
Lentokentäntie 5
03100 Nummela
Finland

Scroll to Top